ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Μανωλης Φαμελλος, Σταθης Δρογωσης & Πανος Γουργιωτης στο Αμστερνταμ – 26 Απριλιου 2016 – Και συνεντευξη με Πανο Γουργιωτη

Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης και Πάνος Γουργιώτης σε ευρωπαϊκή περιοδεία

“Εις τας Ευρώπας” – Ευρωπαϊκή Περιοδεία – Άνοιξη 2016

Τρεις τραγουδοποιοί – Έξι πόλεις – Μία παρέα

Δύο αγαπημένοι Έλληνες τραγουδοποιοί, ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης συναντούν στο Βέλγιο τον τρίτο και νεότερο της παρέας Πάνο Γουργιώτη και ξεκινούν για μία ευρωπαϊκή περιοδεία με κεντρικούς σταθμούς την πόλη του Λουξεμβούργου, το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες, την Αμβέρσα, το Άμστερνταμ καταλήγοντας για δύο τελικές εμφανίσεις στο Βερολίνο.

Η μουσική αυτή συνάντηση όπως εύστοχα λέει ο Μανώλης Φάμελλος « θα στηριχθεί μόνο σε τραγουδοποιούς αφού δεν θα υπάρχουν μουσικοί παρά μόνο μουσική»!

 

Ακούστε μία μίνι συνέντευξη του Πάνου Γουργιώτη που μιλάει για την επερχόμενη περιοδεία  – την έδωσε στην εκπομπή Hellas Pindakaas τηλεφωνικά. Πατήστε εδώ για να την ακούσετε – παίζει από το 44:00 λεπτό και μετά.

 

 

Πρόγραμμα εμφανίσεων

21.4.2016 – Λουξεμβούργο

22.4.2016 – Αμβέρσα

23.4.2016 – Λονδίνο

24.4.2016 – Βρυξέλλες

26.4.2016 – Άμστερνταμ

29.4.2016 – Βερολίνο

1.5.2016 – Βερολίνο

* στην κάθε πόλη υπάρχει λινκ, με αναλυτικές πληροφορίες για την εκάστοτε εμφάνιση. Οι πληροφορίες ανανεώνονται συνεχώς!

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*